• banner stickers alkmaar

Stickers

Het grootste assortiment stickers van Alkmaar. promotiestickers, snijteksten, fullcolor-stickers, vloerstickers, muurstickers, raamstickers, statische-stickers, one-way-vision-stickers en nog veel meer. 

Statische stickers

statische stickers alkmaar

Statisch hechtende stickers voor winkelramen laten maken of printen in Alkmaar? Dat kan bij CecoTex. Het voordeel van statische stickers is dat ze makkelijk zijn aan te brengen, makkelijk zijn te verwijderen en weer zijn her te gebruiken voor een volgende aktie. De statische stickers zijn ideaal voor gebruik als 'sale' of 'uitverkoop' sticker.

Lees meer over Statische stickers

One Way Vision stickers

one way vision sticker

Ideaal als sticker voor de autoruit of als stickers voor je winkel, kantoor of bedrijf. Grote voordeel van onze one way vision stickers is dat je wel naar buiten kunt kijken maar niet van buiten naar binnen. Dan zal alleen de print van de sticker zichtbaar zijn.

Lees meer over One Way Vision stickers

Raamstickers

raamstickers

Raamstickers als reclame of ets-stickers om inkijk te voorkomen. Alles is mogelijk geheel naar eigen ontwerp. Uiteraard kunnen onze medewerkers met je meedenken om tot een prachtig resultaat te komen.

Lees meer over Raamstickers

Promotiestickers

promotie stickers maken alkmaar

Je ziet ze echt overal, op lantaarnpalen, verkeerslichten en vele andere plaatsen, de promotiestickers van CecoTex. Ben jij op zoek naar promotiestickers voor je band, festival of om je merk te promoten. CecoTex levert supersnel promotie stickers van kleine tot grote aantallen. Nu tijdelijk, 1000 promotiestickers voor slechts € 99,00.

Lees meer over Promotiestickers

Facebook

Contact

Berenkoog 51D
1822 BN Alkmaar
Tel: 072-515 4453
e-mail: info@cecotex.nl

Openingstijden:

 • maandag: 8.30 tot 17.30 uur
  dinsdag: 8.30 tot 17.30 uur
  woensdag: 8.30 tot 17.30 uur
  donderdag: 8.30 tot 17.30 uur
  vrijdag: 8.30 tot 17.30 uur
  zaterdag: gesloten
  zondag: gesloten

 

cecotex transpng
dijk 6 1 001