• running shirt banner
 • banner hoodies en vesten
 • projob muts slide banner cecotex

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding nodig voor jouw bedrijf?

CecoTex levert een groot assortiment werkleding voor elke branche. Werkbroeken, jassen, schoenen, T-shirts of poloshirts, het kan allemaal. Bovendien kan CecoTex al jouw kleding professioneel bedrukken.

Caps en petjes

banner caps en mutsen

Op zoek naar caps of petjes voor je bedrijf, school, vereniging of een evenement? CecoTex levert diverse Caps, petjes en vissershoedjes (bob hat) in vele kleuren en soorten. Wil je deze caps bedrukt hebben. Ook dat is geen probleem. Bij CecoTex in Alkmaar staan wij 6 dagen per week voor je klaar om al je caps, petjes en vissershoedjes te bedrukken.

Lees meer over Caps en petjes

Jassen en Bodywarmers

banner blackberry jas engel

Jassen, bodywarmer, coachjacks en vele andere type jassen zijn bij ons verkrijgbaar. Stevige winterjassen of een bodywarmer voor het voorjaar. Met merken als Engel, Workzone, Blue-Dune, en B&C hebben wij vele merken in huis welke continuiteit en kwaliteit waarborgt.

Lees meer over Jassen en Bodywarmers

Werkbroeken

engel werkbroeken

Op zoek naar nieuwe werkkleding? Bij CecoTex in Alkmaar vind je het grootste assortiment werkbroeken voor schilders, aannemers, timmermannen en bouwvakkers. De A-kwaliteit kleding van Engel en Workzone zijn trendy, modern en zit altijd beter.

Lees meer over Werkbroeken

Poloshirts

poloshirts

Poloshirts verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Met merken als Engel, Blue-Dune, Fruit of the Loom en B&C hebben wij 3 ijzersterke merken in huis welke zorgen voor absolute kwaliteit

Lees meer over Poloshirts

Sweaters en Truien

sweaters bedrukken

Sweaters van top merken als Engel, Blue-Dune, Fruit of the Loom en B&C. Onze sweaters zijn verkrijgbaar in vele kleuren en modellen als sweater met boord, sweater zonder boord, polo-sweater en zip-sweater

Lees meer over Sweaters en Truien

T-Shirts

banner t shirts

Op zoek naar T-shirts voor je bedrijf, school, vereniging of een evenement? CecoTex levert elk T-shirt in alle maten en kleuren. Wil je deze shirts bedrukt hebben. Ook dat is geen probleem. Bij CecoTex in Alkmaar staan wij 6 dagen per week voor je klaar om al je T-shirts en andere kleding te bedrukken.

Lees meer over T-Shirts

Facebook

Contact

Berenkoog 51D
1822 BN Alkmaar
Tel: 072-515 4453
e-mail: info@cecotex.nl

Openingstijden:

 • maandag: 8.30 tot 17.30 uur
  dinsdag: 8.30 tot 17.30 uur
  woensdag: 8.30 tot 17.30 uur
  donderdag: 8.30 tot 17.30 uur
  vrijdag: 8.30 tot 17.30 uur
  zaterdag: gesloten
  zondag: gesloten

 

cecotex transpng
dijk 6 1 001